Setmanari digital i cultural

Dimecres, 5 octubre 2022

L’Àliga de Vilafranca a la vigília de Corpus amb els Gegants

|

Més notícies

- Publicitat -

[dropcap]N[/dropcap]ovetats a la Diada de la Vigília de Corpus dels Gegants de Vilafranca del Penedès. L’Àliga de Vilafranca, com ja succeïa antigament, s’incorporarà a la cercavila del proper dimecres 29 de maig i faran companyia a en Ferragut i n’Elisenda, els Gegants de Vilafranca. S’hi sumaran també els Nans i els Capgrossos de la Vila.

L’idea va sorgir dels Geganters i compta amb el suport del Consell de la Festa Major. La cercavila començarà a les 6 de la tarda al carrer de Santa Maria i seguirà per les places de Santa Maria, Jaume I, de l’Oli, Vall del Castell, Constitució, Parellada, carrer de la Palma, Rambla de Sant Francesc, carrer de la Cort, per finalitzar a la plaça de la Vila on es farà el ball de lluïment per part de cada colla.

- Publicidad -

Al finalitzar els balls se servirà la xocolatada popular, a banda del lliurament de l’obsequi pels infants que enguany es guarda en secret fins a darrera hora.

Participació 2.0

Sergio Madrid, membre de la colla dels Geganters és l’autor del cartell, que com va explicar a la presentació li havia donat un toc de color amb els motius florals típics de Corpus i la primavera.
A més, des dels Geganters demanen la participació a les xarxes socials a través de l’etiqueta #gegantersdevilafranca, on es podran compartir instantànies de la diada al Twitter o Instagram.

- Publicidad -

- Publicitat -