L’Associació Univers Penedès, beneficiària de la FM Solidària de Vilafranca, rep de l’Obra Social “la Caixa” 5.800€

IMG_2985

Aquesta setmana s’han presentat els resultats de la campanya de la Festa Major Solidària de Vilafranca del Penedès, i l’Associació Univers Penedès ha estat l’entitat beneficiària de la col·laboració compromesa per l’Obra Social “la Caixa” a la Festa Major Solidària 2015.

A l’acte han assistit els administradors de la Festa Major de Vilafranca del Penedès (Miquel Àngel Salt, Anna Grabalosa, Aida Gil, David Tudela i Ramon Güell) acompanyats pels representants de l’Associació Univers Penedès (Alba Masegosa, Josep Maria Jané, Laura Parés) i representants de CaixaBank a Vilafranca del Penedès (Eloi Cañas i Montse Masó).

Una vegada tancat el pressupost de la Festa Major s’han comptabilitzat múltiples donatius privats que han ajudat a cofinançar la festa. Els administradors de la Festa Major 2015 i representants de CaixaBank, com ja han fet en les darreres edicions, van decidir entregar un percentatge dels donatius privats que generés la festa a una entitat social de la vila.

CaixaBank, a través de l´Obra Social “la Caixa”, respon al compromís adquirit, i fa l’entrega del 0,7%, multiplicant aquest import per deu, arribant a 5.820 euros, per a donar resposta a les necessitats de lleure, diversió i d’integració de les persones amb discapacitat ateses per l’Associació Univers Penedès.