Setmanari digital i cultural

Dimecres, 31 maig 2023

L’Elèctrica Dharma presenta el disc ‘Cançons arraconades’

Es tracta d'un recull de temes que la banda ha elaborat en els darrers 50 anys

|

- Publicitat -

La Companyia Elèctrica Dharma ha presentat el disc ‘Cançons arraconades’, una selecció de gravacions originals inèdites, d’estudi o de directe del grup, que van des dels anys 70 fins a l’actualitat. També inclou gravacions originals d’Esteve Fortuny, que en el seu moment tampoc van veure la llum. El grup afirma que entre el recull hi ha gravacions “sorprenents i amb un gran valor històric i sentimental”. El disc també s’emmarca dins les diferents accions que s’estan duent a terme en l’any del cinquantè aniversari de la banda.

Entre d’altres, l’Elèctrica Dharma ha elaborat un llibre i un còmic infantil i juvenil de la història del grup i un documental. També ha inaugurat una plaça al barri de Sants per la memòria d’Esteve i Josep Fortuny, membres de la banda traspassats.

Publicitat

Un dels plats forts de l’aniversari és el concert de celebració dels 50 anys del grup al Palau Sant Jordi de Barcelona el 22 d’abril, amb molts convidats i on la cultura popular tindrà un paper destacat.

Pel que fa al disc, que es publica el divendres 31 de març, es tracta d’un “petit homenatge” a les cançons guardades en aquest mig segle de trajectòria, temes enregistrats en el seu moment però que, per diferents circumstàncies, “no van trobar el seu lloc” per ser editats en algun dels de 25 discos que conformen la discografia del grup.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies