Dijous, 2 desembre 2021

LLIBRES

Les cobles Maricel i La Principal de La Bisbal presenten disc

|

Demà dissabte 2 d’abril podrem conèixer els treballs que les dues cobles han enregistrat aquest hivern amb sardanes dels músics Joan Moliner i Lluís Pujals respectivament.

A 12 del migdia l’església parroquial de la població de Riudarenes, comarca de la Selva, acollirà la presentació del disc que La Principal de la Bisbal a enregistrat amb sardanes del seu instrumentista de tible en Lluís Pujals.Després d’unes paraules de presentació a càrrec del Sr. Xavier Soy, alcalde de Bescanó,  la cobla oferirà un concert amb sardanes del mestre.

I a les 7 del vespre a Tarragona serà el torn del disc de la Maricel, amb sardanes del seu flabiolaire, en Joan Moliner.

joanmolinerL’emplaçament escollit és l’emblemàtic edifici de l’antiga Audiència de Tarragona i la presentació anirà a càrrec de l’Angel López, conductor del programa “Un dos i seguit”, de Tarragona Ràdio. Tot seguit gaudirem de les obres de l’autor, interpretades per la mateixa cobla.

Un aire fresc que aporten aquests tots dos músics de la mateixa generació, formats al Conservatori Superior de Música de Barcelona, entre altres centres. Bons coneixedors  de molts estils de música i formacions diverses i amb una llarga experiència musical, fa que estiguem davant de dos músics molt complerts.

Publicitat