Dimarts, 21 setembre 2021

MÚSICA

Manel, Sílvia Pérez Cruz, God Save The Queen o Sopa de Cabra entre el cartell del Festival Jardins Terramar

Sergio Dalma, Amaral, Ara Mailikian, Mónica Naranjo, Antonio Orozco, El Barrio, Rosario i La Oreja de Van Gogh formen part de la programació

|

Manel inaugurarà el 29 de juliol la pròxima edició del Festival Jardins Terramar de Sitges, que clausurarà el 13 d’agost La Oreja de Van Gogh. Antonio Orozco, Mónica Naranjo, Sílvia Pérez Cruz, El Barrio, Amaral, Sopa de Cabra, Los secretos, Sergio Dalma, Rosario, Fangoria, Ara Mailikian i God Save The Queen també actuaran a l’escenari de l’auditori principal centenaris Jardins de Terramar, dos anys després de la darrera edició celebrada l’estiu de 2019, a causa de l’ajornament l’any passat provocat per la pandèmia de la covid-19. L’aforament es veurà reduït a un 50% respecte a les anteriors edicions, i que hi haurà només un màxim de 1.100 localitats a la venda per a cada concert.

El codirector del Festival Jardins Terramar, Joan Ramon Rodríguez, ha destacat que han programat un gran certamen. “Aquest any hem basat tot el cartell a artistes catalans i espanyols”, per la falta de gires internacionals arran de la pandèmia. Xavier Salmerón, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sitges, també ha remarcat l’aposta “per un quilòmetre zero de la industria musical catalana i de l’estat espanyol”.

L’any 2019 va tenir un total de 25.175 espectadors. “Totes les entrades dels concerts seran numerades en seients preassignats en el mateix moment de la compra”, ha apuntat Rodríguez. L’aforament es veurà reduït a un 50% respecte a les anteriors edicions, i que hi haurà només un màxim de 1.100 localitats a la venda per a cada concert.

La resta de mesures establertes seran la distància de seguretat entre butaques a platea i grada, presa de temperatura als accessos, gel hidroalcohòlic a tot el recinte i l’ús de la mascareta durant els concerts, entre d’altres.

Cicle Imprescindibles

En paral·lel al Festival, també es potenciarà el talent local. Salmerón ha anunciat que en aquesta nova edició, l’Ajuntament hi organitzarà dins del festival, el cicle Imprescindibles, que va ser creat l’any passat a l’Hort de Can Falç, per mostrar l’agraïment i el suport als artistes amb denominació d’origen sitgetà durant la pandèmia”. El cicle Imprescindibles substitueix el que era fins ara l’escenari de Talent Local de l’esdeveniment, incorporant així també la dansa.

Les entrades dels primers concerts anunciats del Festival Jardins Terramar de Sitges estaran disponibles a partir d’aquest dijous.

Publicitat