Setmanari digital i cultural

Dissabte, 28 gener 2023

MÈDIA

Mari Pau Huguet torna a la pantalla per presentar ‘Nit de Reis’ a TV3

Presentarà la Cavalcada de Reis des de Barcelona al costat de Paula Alòs

|

Mari Pau Huguet reapereix a la petita pantalla per retransmetre en directe la Calvalcada dels Reis des de Barcelona, aquesta tarda de dimecres a partir de les 18.55 h. La popular periodista de la cadena presentarà el programa ‘Nit de Reis’ al costat de Paula Alòs, la jove cuinera de l’espai ‘Manduka’ (Canal Super3). També hi col·laborarà el jove David It’s Me, recollint les impressions dels súpers que hagin pogut anar a veure la Cavalcada des del carrer.

D’aquesta manera, Huguet tornarà a col·locar-se davant de la càmera després que el 2009 fou apartada dels programes de TV3. Des d’aleshores treballa al servei d’Atenció a l’Audiència de la cadena.

“El salt generacional que hi ha entre les dues presentadores permetrà gaudir de dos estils de presentació, dos llenguatges, dues formes de comunicar i la visió de dues generacions. Tot per arribar als dos públics de la cavalcada de reis: els adults i els més petits”, ha fet constar TV3 en un comunicat.

Mari Pau Huguet es va incorporar a TV3 el 25 d’abril del 1986, amb només 22 anys i ha acumulat el rècord de ser la presentadora amb més hores de televisió en directe. En el seu currículum, programes com “Bon dia, Catalunya”, “Com a casa”, “L’hora de Mari Pau Huguet”, “En directe Mari Pau”, “Bojos pel ball”, “Crònica d’avui”, “Connexions”, “Dies de tele”, “Zona de ball”, “En directe” i “Tvist”. I també un munt d’experiència en nombroses transmissions: cavalcades de Reis, festes de la Mercè, campanades, entre altres.

Publicitat