Dimarts, 11 agost 2020

MÚSICA

Maria del Mar Bonet actuarà al Jamboree amb Borja Penalba el 10 i l’11 de juliol

Maria del Mar Bonet ha confirmat una doble actuació a la sala Jamboree de Barcelona els dies 10 i 11 de juliol. La cantant mallorquina visitarà el local de la Plaça Reial amb el guitarrista i cantant valencià Borja Penalba, un company de viatge habitual de l’artista els darrers anys. Pel Jamboree, que va ser la primera sala a tornar a programar música amb públic a finals de maig, la “visita” d’una artista de l’entitat de Bonet és una de les “primeres fites” en el camí cap a la ‘nova normalitat’ de la sala, que aspira a recuperar poc a poc aquest tipus d’actuacions de prestigi.

Maria del Mar Bonet oferirà una doble sessió de concerts el 10 i l’11 de juliol, respectivament, a un preu de 30 euros per passi.
Bonet i Penalba visitaran peces de tot el cançoner de la mallorquina, i d’altres d’inèdites que han anat cosint en les trobades de tots dos als escenaris des de fa set anys. El preu de l’entrada és de 30 euros i els passis seran a les vuit i a les deu de la nit de les dues jornades, respectivament.

Publicitat