Dilluns, 19 abril 2021

MÚSICA

Mig miler de grups musicals s’inscriuen al festival FiM Vila-seca 2021

La fira reneix com aparador i mercat de la música catalana emergent i se celebrarà del 7 al 9 de maig

|

Més de 500 grups de música emergent i familiar s’han inscrit a la convocatòria per formar part de la programació de la FiM, fira de música emergent i familiar de Vila-seca (Tarragonès). La fira, que se celebrarà entre el 7 i 9 de maig, reneix “com a cita, aparador i mercat” de la música moderna emergent i els espectacles musicals familiars fets a Catalunya.

Per al director artístic de la FiM, Martí Marfà, l’allau d’acreditacions professionals referma que el sector necessita espais com la fira “més que mai” i que la creativitat “confinada” vol descloure. Entre els inscrits es triarà la programació final que es presentarà al març. Es valorarà el caràcter emergent, la qualitat, la innovació i l’originalitat de les propostes.

L’activitat professional serà majoritàriament presencial, en la mesura que la situació sanitària ho permeti, tot i que algunes activitats també seran virtuals. Es proposaran itineraris específics d’activitat professional i programació artística per a l’àmbit emergent i per a l’àmbit familiar i hi haurà un programa específic adreçat a responsables i participants d’iniciatives d’acompanyament artístic, suport a la creació i detecció de talent. L’àrea PRO de la FiM serà una zona exclusiva del Castell de Vila-seca per a la trobada i l’intercanvi distès entre professionals.

Publicitat