Setmanari digital i cultural

Dijous, 30 març 2023

MÚSICA

Oques Grasses, Zoo, Rigoberta Bandini, Suu i Cala Vento, al festival l’Ítaca de l’Estartit

També hi actuaran La Sra Tomasa, Roba estesa, Sound System o Serial Killerz

|

El festival Ítaca, que se celebrarà del 23 al 25 de juny a la platja de l’Estartit (Baix Empordà), ha anunciat noves actuacions per a la desena edició. Durant tres dies de concerts, hi participaran una quinzena de bandes i artistes d’àmbit català, estatal i internacional. Oques Grasses, Zoo, Rigoberta Bandini, Ana Tijoux, Suu i Cala Vento són els nous noms anunciats pels organitzadors i se sumen a les actuacions ja confirmades de Goran Bregovic, Buhos, Maria Arnal i Marcel Bagés i la Furmiga. Roba Estesa, Sra Tomasa, The Tyets, Zetak, Habla de mí en presente, Asian Dub Fundation Sound System i Serial Killerz completen la programació.
El certamen tindrà un aforament de 21.000 espectadors i una mitjana de 7.000 assistents per nit. A més, ofereix abonaments de dos o tres dies amb càmping o sense per poder assistir a tots els concerts a preus econòmics. Les entrades ja es poden adquirir a través del web del festival.

El festival continuarà desenvolupant en aquesta desena edició el seu pla de sostenibilitat que ja va iniciar el 2019 i que es desenvoluparà progressivament en els propers anys. Evitarà l’ús d’envasos de plàstic d’un sol ús en el recintes de l’ÍTACA L’Escala i l’ÍTACA Sant Joan, els més multitudinaris del festival.

Tant a l’Escala com a l’Estartit s’instal·laran diversos punts de distribució que permetran als assistents o als artistes omplir d’aigua els gots reciclables del festival o les ampolles reciclables que es comercialitzaran durant els concerts.

Publicitat