Divendres, 26 febrer 2021

Quimi Portet publica la nova versió de ‘La Rambla’, l’avançament del seu pròxim disc en directe

El nou videoclip de la cançó està dirigit pel documentalista Joan Giralt

|

Quimi Portet publica aquest divendres una nova interpretació de ‘La Rambla’, l’avançament del seu nou disc ‘Si plou, ho farem al pavelló (Live in Cincinnati)’. Així mateix, Portet també publica un videoclip del tema que homenatja el videoclip original dirigit per Àngel Leiro i que en aquesta ocasió està dirigit pel documentalista Joan Giralt. Portet publicarà el 20 de novembre el nou àlbum en directe ‘Si plou, ho farem al pavelló (Live in Cincinnati)’, a través de Quisso Records en aliança amb Fina Estampa. El cantant fa un recorregut pel seu repertori en aquest doble àlbum i presenta dues cançons noves: ‘Matèria orgànica’ i ‘Amb qui parlo?’.

Gravat al llarg de diversos concerts del seu World Tour 2018-2019 i post-produït en ple confinament, no només és el primer disc en directe de la seva carrera sinó també el seu primer recopilatori. Portet l’ha definit com “un inventari no gaire exhaustiu de cançons escrites des de 1987 fins avui”.

El doble disc està editat en una capsa que inclou un llibret amb tots els textos i una postal de la seva formació en directe, el trio que completen Jordi Busquets (guitarra) i Ángel Celada (bateria). El resultat és, en paraules del mateix Portet, “un híbrid entre el so cru del directe i la premeditació de l’estudi”.

- Advertisement -