Setmanari digital i cultural

Dijous, 30 març 2023

MÈDIA

Quinze aspirants competiran per ser el millor cantant novell de Catalunya al programa ‘Eufòria’

Marta Torné i Miki Núñez presentaran el nou concurs musical de TV3

|

‘Eufòria’ és un nou concurs musical en què 15 aspirants competiran per convertir-se en el millor cantant novell de Catalunya. L’actriu i presentadora Marta Torné i el cantant Miki Núñez presentaran el programa de TV3, que s’ha presentat aquest dimarts. El director de TV3, Vicent Sanchis, ha manifestat que “‘Eufòria’, més que un programa, serà un gran esdeveniment musical, que comptarà amb un gran nombre de professionals”. Sanchis també ha mostrat una gran satisfacció per “tornar a oferir un programa de gran format. El nou programa musical s’estrena a TV3 aquest dijous a les 22.45 h.

El director de TV3 ha mostrat una gran satisfacció per “tornar a oferir un programa de gran format, en aquesta ocasió amb la col·laboració de Veranda i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya”, i també que sigui un talent show musical, on no només es busca la millor veu, sinó altres qualitats que ha de tenir un artista”. I ha afegit que “’Eufòria’ és una gran festa”.

Tono Hernández, director del programa, ha explicat que es van presentar al càsting 1.500 persones i en van seleccionar 90, 20 més de les que tenien previstes. “Vam ser incapaços de reduir aquest nombre, pel gran nivell que tenien”. Després va venir una segona fase en la qual els ‘coach’ van estar tres dies amb els concursants i els van posar a prova. Van passar de 90 a 40 el primer dia, el segon en van quedar 25, i d’aquí en van sortir els 15 definitius”.

El director del programa també ha deixat clar que busquen “un cantant solista que brilli però que també sigui un bon corista. No només es valorarà l’actuació individual sinó també el paper que faran com a segones veus dels altres concursants. Es busca mostrar la música com una feina d’equip”.

El director de TV3 ha manifestat que els concursants d”Eufòria’ comptaran amb el suport de cinc ‘coach’, que els orientaran en la interpretació musical i en el ball. Un d’ells, Daniel Anglès, ha apuntat que han jugat dos papers: “Primer hem hagut d’escollir els que sí i els que no, i després ens convertim en els seus còmplices, els que els acompanyem i els ajudem perquè millorin i progressin. És molt important el que els hem de transmetre perquè els hem d’ajudar a brillar”.

El jurat estarà format per Elena Gadel, Lildami i Marc Clotet.

‘Eufòria’ també estarà molt present a les xarxes, i comptarà amb accions a Twitch. Sanchis ha explicat que l’encarregat de fer-ho serà Long Li Xue.

‘Eufòria’ és una producció associada de TV3 amb Veranda, amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat.

Publicitat