Setmanari digital i cultural

Diumenge, 27 novembre 2022

Siderland participarà al Benidorm Fest 2023 amb una cançó en català

Els barcelonins participaran al concurs previ d'on s'escollirà el representant d'Espanya a Eurovisió

|

Més notícies

- Publicitat -

El grup barceloní Siderland serà un dels protagonistes del Benidorm Fest 2023, el certamen des d’on sortirà el candidat representant de l’Estat Espanyol per a Eurovisió. Així ho va anunciar aquest dimarts Ràdio i Televisió Espanyola, juntament amb la resta de grups i artistes que participaran en aquest festival que se celebrarà els dies 31 de gener, 2 i 4 de febrer.

També participaran altres artistes o grups catalans: Alfred, Aritz Arén, Blanca Paloma, Sharonne, Sofía Martín i Vicco, tot i que no han confirmat en quina llengua cantaran.

- Publicidad -

Els Siderland, que es defineix com una banda de “pop nocturn”, està format per Uri Plana (veu i guitarra), Andreu Manyós (bateria) i Albert Sort (baix), i en l’edició del festival de l’any passat ja es va quedar a les portes de participar amb la seva proposta “Tragèdia o calor”.

El català ja ha sonat a Eurovisió, de la mà d’Andorra, però el país dels Pirineus ja no envia cap representant al festival des de l’any 2009. Aquesta podria ser la primera vegada que Espanya enviï un representant en català.

- Publicidad -

- Publicitat -