Setmanari digital i cultural

Dijous, 30 març 2023

MÚSICA

Sidonie, Mishima o Renaldo i Clara actuaran en la primera edició del Lleida Music Festival

S'han programat 13 concerts entre l'agost i l'octubre, a l'espai Biloba i al Turó de la Seu Vella

|

Sidonie, Mishima o Renaldo i Clara actuaran en la primera edició del Lleida Music Festival, que s’ha presentat aquest dilluns a la Seu Vella de Lleida. S’hi han programat 13 concerts que es faran entre l’agost i l’octubre a l’espai Biloba Open Air i a la plaça de la Sardana, al Turó de la Seu Vella. D’entre els artistes convidats, destaquen també Dvicio, Ana Mena o Nil Moliner, així com actuacions pensades per als més petits com Dàmaris Gelabert o Reggae per a Xics. Les entrades per als concerts es poden comprar a partir d’aquest dimarts a les dotze del migdia a www.lleidamusicfestival.com.

La Paeria col·labora amb la primera edició del Lleida Music Festival. L’alcaldessa accidental, Jordina Freixanet, ha presidit la presentació, acompanyada del regidor de de Joventut, Festes i Tradicions Regidor d’Esports i Activitat Física, Ignasi Amor, així com la directora artística del Festival, Laia Cubells.

El Lleida Music Festival és una iniciativa encapçalada per la promotora musical ‘Cal Sortir’ i compta amb el patrocini principal de Magna San Miguel, que emmarca aquesta esponsorització en la campanya ‘Ciudades Magníficas’ que té l’objectiu de dinamitzar l’hostaleria i el comerç local. En aquest sentit, Freixanet ha destacat la complicitat i col·laboració público-privada en aquest tipus d’esdeveniments que reverteixen directament en benefici de la ciutat i aposten per Lleida com un referent cultural de primer ordre.

Cubells, per la seva banda, ha destacat que el Festival vol anar més enllà de la música i “ser un esdeveniment que aplegui i posi en valor totes les potencialitats de les Terres de Ponent, des de la gastronomia, l’art i el turisme de proximitat”.

Per fer possible aquest esdeveniment, l’organització també compta amb el suport de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI), la Diputació de Lleida, la Generalitat de Catalunya, l’Institut d’Empreses Culturals (IEC), Nayper Mercedes Benz, Plusfresc, Bonöbo Grup, Schweppes i Europa FM.

13 concerts entre l’agost i l’octubre en dos escenaris

La primera edició del Lleida Music Festival compta amb la programació de 14 concerts entre l’agost i l’octubre, i no es descarta que se n’incorpori algun mes. Les actuacions es concentraran en dos escenaris,a la plaça de la Sardana del Turó de la Seu Vella i a l’Espai Biloba Open Air, que comptaran amb un 70% de l’aforament i venda anticipada d’entrades.

Programació Espai Biloba Open Air

28 d’agost: Ptazeta

8 de setembre: Dvicio

12 de setembre: Reggae per a xics

17 de setembre: Marc Seguí

19 de setembre: Fatima Hajji

2 d’octubre: Renaldo i Clara + Enzel

3 d’octubre: Pol Granch

8 d’octubre: Sidonie

16 d’octubre: Trueno

17 d’octubre: Nil Moliner

Programació plaça de la Sardana. Turó Seu Vella:

24 de setembre: Mishima

26 de setembre: Ana Mena

29 de setembre: Dàmaris Gelabert

Publicitat