Setmanari digital i cultural

Dimecres, 31 maig 2023

Sorteig de 5 entrades dobles per la presentació del nou treball de Dr. Calypso “Sempre Endavant”

|

- Publicitat -

[dropcap]A[/dropcap]quest proper divendres 31 de maig, Dr. Calypso presenta a la Sala Apolo de Barcelona el seu últim treball Sempre Endavant (Propaganda pel Fet 2013). Per aquest motiu, des del Directe!cat sortegem 5 entrades dobles pel concert on a part dels Dr. Calypso també hi actuaran a partir de les 20h els Murphies i Skatobeat.

Com participar

Publicitat

Per participar al sorteig només cal que ompliu el formulari que trobareu en aquella mateixa pàgina amb les vostres dades reals, edat i número de document d’identitat. Recordeu que només s’admet una participació per persona i que en cas de participacions duplicades es denegarà a aquella persona optar al sorteig. Teniu temps fins el proper 30 de maig a les 19:30h, moment en què tancarem el sorteig i anunciarem els guanyadors, que podran recollir la seva entrada a les taquilles prèvia identificació.

Sempre Endavant

El nou disc suma 14 peces que ens mostren uns Dr. Calypso en forma però fidels, això sí, a la fórmula que els manté com un dels grups referents dins la música catalana de l’ska.reggae.

Sempre Endavant destaca en una primera escolta pel seu so clarament identificable amb la banda i la seva manera particular de combinar l’ska, l’early reggae i el rocksteady amb soul i detalls de latin-soul o patrons caribenys com el calypso amb unes melodies al servei de lletres properes, compromeses i encarades a la gent del carrer.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies