Setmanari digital i cultural

Dimecres, 31 maig 2023

Standill, La Troba Kung-Fú i Man Ex Maqina completen el cartell de l'(a)phònica de Banyoles

|

- Publicitat -

[dropcap]E[/dropcap]l Festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica, celebra la 10a edició amb un cartell ple d’activitats entre els dies 20 i 24 de juny. Standstill, Man Ex Maqina, La Troba Kung-Fú, Xerramequ Tiquis Miquis, Bradien + Eduard Escoffet, Markooz, Ocumé, Ensemble Pelegrí i Salao & Jaco Abel, l’espectacle itinerant ‘Dallonses’, i Eduard Mas i Alba Bosch completen el cartell. Aquests noms se sumen als ja anunciats de Manel, Dei Furbi, Anni B Sweet, Esther Condal, Joan Coloma, Maïa Vidal, Juan Perro, Núria Graham.

El festival ha programat més de vint actuacions i una dotzena d’activitats paral·leles -la majoria gratuïtes- per als dies del 20 al 24 de juny. El festival ha presentat aquest dimarts la programació completa per a la desena edició, que es farà dels dies 20 al 24 de juny a la capital del Pla de l’Estany. Els impulsors del festival destaquen que hi ha propostes per a tots tipus de públics, d’estils musicals molt diversos (beatbox, pop, rock, músiques mediterrànies, flamenc, poesia, cançó d’autor, entre d’altres) i que el festival comptarà amb una estrena absoluta, tres espectacles ideats especialment per a l'(a)phònica, tres artistes que actuaran per primera vegada a Girona i nou grups que presentaran disc per primera vegada a les comarques gironines.

La banda barcelonina Standstill presentarà per primer cop a Girona el nou espectacle ‘Cénit’, en el marc del festival, en una actuació que serà gratuïta.
Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies