Setmanari digital i cultural

Dimecres, 31 maig 2023

Tenim dret a fer l’animal, el primer disc en directe d’Els Amics de les Arts

|

- Publicitat -

M.Puig

[dropcap]E[/dropcap]ls Amics de les Arts han anunciat aquest matí a través del seu bloc les primeres pistes del que serà el seu primer disc en directe. El disc, que portarà per títol Tenim dret a fer l’animal, va ser enregistrat el passat 15 de març, durant el concert que es va celebrar a la Sala Razzmatazz de Barcelona.

Publicitat

El nou disc sortirà a la venda el proper dimarts 28 de maig, en format CD i DVD. A més, Tenim dret a fer l’animal inclourà una edició de col•leccionista, amb un llibret de les cròniques dels diferents concerts de la passada gira.

Les Xarxes socials i el nou disc.

Una de les claus de l’èxit d’Els Amics de les Arts, ha estat la interlocució que han tingut des dels seus incis amb el públic a través de les xarxes socials, i aquest disc és un bon exemple.

En primer lloc, el títol del disc, és una proposta dels seus seguidors, que responen a la crida que va fer el grup a través del seu bloc, van poder proposar diferents noms pel disc. Per altra banda, en el DVD, es poden trobar uns extres inèdits, responent a la petició dels fans del grup. I finalment, les imatges que il•lustren el disc, són fotografies d’Instagram que el grup ha anat penjant a aquesta xarxa social al llarg de la gira Espècies per Catalogar.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies