Dimecres, 21 octubre 2020

Torna el Festival Petits Camaleons

|

Música en Directe 

Els propers 5 i 6 d’octubre torna a Sant Cugat del Vallès el Festival Petits Camaleons, el festival pensat per nens i enens de 0 a 14 anys. El Festival, vol consolidar d’aquesta forma l’èxit de la seva primera edició on més de 2500 persones van participar del festiva.

En aquesta segona edició, els més petits trobaran artistes de primera fila com Els Pets, Macaco, Gossos, Jaume Sisa, Joan Dausà o Blaumut que es repartiran en 5 espais diferents, tots ells als voltants de l’Auditori de Sant Cugat.

A diferència de la passada edició, l’organització ha ampliat la capacitat del festival, incorporant dos nous escenaris, la Carpa Raluy, amb capacitat per a 1000 persones i la Sala Polivalent. A part, el Petits Camaleons incorpora nous espais, com l’espai de Signatures de Cacaolat, o el petit ChillOut Mobiprix, espai destinat perquè els més petits puguin agafar forces i fins i tot fer una bacaineta.

23 artistes pels més petits

- Advertisement -

Fins a 23 artistes de diferents estils de tot el panorama musical català passaran per Sant Cugat el 5 i 6 d’octubre. Tots els concerts del Petits Camaleons estan adaptats pels més petits. D’aquesta forma, els volums no superaran els decibels òptims per l’oïda dels nens i els horaris de les actuacions no superaran els 30 minuts de durada.

El festival, que només permet l’entrada d’adults si van acompanyats pels seus fills, comptarà amb 23 artistes de primers fila com Els Pets, Gossos, Macaco, Blaumut, Joan Dausà i els Tipus d’interès, Andrea Motis, Andreu Rifé, El nen infinit, Esther Condal, Jaume Sisa, Laia Torres, Núria Graham, Pol Cruells, The Mamxelles, The Pepper Pots o The Pinker Tones & Albert Pla entre molts d’altres.

- Advertisement -

Concurs Petits Talents

Una de les altres novetats d’aquest any serà el concurs de Petits Talents, que escollirar joves músics perquè puguin tocar dins el propi festival. El concurs, es dividirà en dues categories, la de 3 a 9 anys i la de 10 a 16 anys.

Entrades ja a la venda

Les entrades ja estan a la venda a la web del festival i permeten l’accès a diferents concerts segons el tipus d’entrada adquirida. Els preus van dels 25€ per els abonaments d’un dia i de 13€ l’entrada senzilla. A part, el festival ha engegat una promoció especial per tots els socis i sòcies del Club Súper 3, en que els 200 primers podran adquirir l’entrada gratuïta.

- Advertisement -