Setmanari digital i cultural

Dimecres, 31 maig 2023

TV3 enceta aquest dilluns la quarta temporada de ‘Crims’

La nova temporada relatarà quatre casos en sis capítols

|

- Publicitat -

Crims torna a TV3 aquest dilluns, 20 de març, i enceta la quarta temporada. Ho farà amb sis capítols que relataran quatre casos, cadascun succeït en cada demarcació catalana, mentre que a la tardor es reempendrà la temporada amb nous casos. La sèrie true crime creada amb la col·laboració de Goroka i True Crime Factory, s’emetrà a les 22.06 h.

Marina Ruiz

Publicitat

El cas “Marina Ruiz” obrirà els nous capítols. El 15 de febrer del 1999, a primera hora del matí, troben el cos d’una dona morta a les vies del tren a Cervera, a la Segarra. En un principi, els Mossos creuen que ha estat un suïcidi, però hi ha coses que no encaixen. El cos està despullat, amb signes evidents de violència, i a pocs metres troben una barra de ferro que podria haver estat l’arma del crim. Amb les primeres investigacions poden saber la identitat de la víctima: es diu Marina Ruiz i treballava en una fàbrica que hi ha just al costat d’on s’ha trobat el cos.

Els Mossos estan convençuts que ha de ser algú del seu entorn proper.

Els altres casos de la temporada seran: “Jordi Comas”, que durarà tres setmanes i comença amb un capítol molt especial, “Yimmy Cox” i l’atracament al Banc Sabadell de Valls, el 1985.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies