Setmanari digital i cultural

Dissabte, 28 gener 2023

MÈDIA

TV3 estrena la segona temporada de ‘Batalla monumental’

Deu monuments competiran per convertir-se en el favorit dels catalans

|

‘Batalla monumental’ torna a TV3, amb el presentador Roger de Gràcia, i la periodista Candela Figueras i l’actriu Laia Fontàn, que s’incorpora en aquesta segona temporada i va ser com una de les protagonistes de la sèrie “Les de l’hoquei”. Durant cinc capítols, competeixen deu monuments: el castell de Montsoriu i el de Mur; els recintes emmurallats de Montblanc i Cervera; el Palau de la Música Catalana i la Cripta i la Colònia Güell; la Cartoixa d’Escaladei i el Monestir de Santa Maria de Ripoll, i el Poble Vell de Corbera d’Ebre i el Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona. En el sisè programa, es lliurarà la gran batalla final en directe i el setè mostrarà l’altra cara de ‘Batalla monumental’.

Una novetat d’aquesta segona edició de ‘Batalla monumental’, un format que combina divulgació i entreteniment, és la recreació en 3D dels monuments, que permet entendre molt millor la història i l’evolució dels monuments que participen al programa.

El programa compta amb la intervenció de personatges populars vinculats emocionalment amb cada monument: hi apareixen els pilots Marc Márquez i Àlex Márquez, els músics Joan Reig, Santi Balmes i Els Amics de les Arts, els actors Quim Masferrer i Lluís Soler, la cuinera Gessamí Caramés o l’historiador Toni Soler, entre d’altres.

Els espectadors tornen a ser el jurat que, amb els seus vots, decideixen el vencedor de cada setmana. Al final, en un programa especial en directe, els cinc monuments finalistes competiran per veure quin és el nou monument favorit de Catalunya.

13 de gener

El dijous 13 de gener, a les 22.45 hores, TV3 estrenarà la segona temporada de ‘Batalla monumental’, després dels bons resultats d’audiència de la primera temporada, en què es va proclamar guanyadora la Seu Vella de Lleida.

Publicitat