Divendres, 10 juliol 2020

Txarango s’allunyarà dels escenaris més d’un any

ACN

|

+Notícies

L’Hermitage “esgotarà” els tràmits legals i exigirà responsabilitats si es denega el projecte per “criteris polítics”

El govern de Colau va reiterar divendres la negativa a negociar amb el Port i l'Hermitage un conveni

Lleida acollirà aquest estiu una setantena d’espectacles amb companyies i artistes locals en el marc de ‘Fase Cultura’

El tràmit es va posar en marxa el 15 de juny i restarà actiu fins a exhaurir el pressupost de 5M€.

Els municipis de l’Alt Penedès suspenen els àpats populars, concerts i balls de Festa Major d’accés lliure

El Consell d'Alcaldes de l'Alt Penedès ha acordat que les Festes Majors dels 27 municipis de la comarca se celebraran sense àpats populars, concerts...

Centenars de veïns de Sant Pere de Ribes celebren la Festa Major al carrer sense distanciament ni mascaretes

Centenars de veïns del nucli de Ribes de Sant Pere de Ribes (Garraf) han celebrat aquest diumenge la Festa Major al carrer amb actuacions...

La Guàrdia Urbana de Reus prohibeix tocar les matinades a un grup de grallers improvisat

La Guàrdia Urbana de Reus ha obligat a aturar les matinades que un grup de grallers de la ciutat s'ha reunit de manera improvisada...

El documental ‘Maragall i la Lluna’ retrata el Pasqual “visionari” gràcies a una cinquantena de testimonis

L'eix vertebrador de la cinta és la Lluna, que tenia 8 anys quan l'aleshores alcalde es va instal·lar a casa seva

+Llegits

Tancarà gira el 13 d’octubre amb l’espectacle ‘Abaraka’ al festival Esperanzah del Prat de Llobregat. Els beneficis es destinaran a projectes solidaris 

Txarango tancarà la gira de presentació del disc ‘El cor de la Terra’ el 13 d’octubre amb l’espectacle ‘Abaraka’, dins de la desena edició del festival Esperanzah del Prat de Llobregat. Amb aquesta actuació la banda del Ripollès posarà punt final als dos anys de gira de presentació del seu tercer disc. Pel concert, Txarango ampliarà la seva formació, comptarà amb col·laboracions especials i s’aproximarà artísticament a Àfrica. Després d’aquest concert, Txarango s’aturarà durant més d’un any. Les entrades estan a la venda al web www.esperanzah.es i tots els beneficis es destinaran a projectes solidaris com els de Proactiva Open Arms. La desena edició del festival del Prat durarà quatre dies, amb concerts, xerrades i activitats per a totes les edats .
El concert de Txarango del 13 d’octubre es farà en una jornada única, en el marc de la desena edició del Festival Esperanzah, que programa artísticament el Festival Clownia, on actuaran El Cor Safari, Natxo Tarrés & The Wireless, Buhos, Pupil·les i Koers.

Txarango tancaran així dos anys de gira de presentació del seu tercer disc El cor de la terra, que els ha portat per l’Estat espanyol, Colòmbia, Holanda, Països Baixos, França, Alemanya, Bèlgica, Suïssa, Turquia, Itàlia, Japó, Polònia, Índia, Irlanda, Escòcia o el llegendari Glastonbury a Anglaterra, on van ser el primer grup a cantar-hi en català.

Com és habitual, al llarg del centenar de concerts d’aquesta llarga gira, Txarango ha visitat el Sàhara i camps de refugiats de Sèrbia per conèixer de primera mà la situació vergonyant que s’hi viu.

Publicitat

Els valors, la solidaritat i l’alternativa que promou el festival Esperanzah encaixen amb la filosofia del grup. És per això que han escollit el seu marc per desenvolupar aquest final de gira tan especial.

La desena edició del festival del Prat durarà quatre dies, amb concerts, xerrades i activitats per a totes les edats. El dia abans de la jornada proposada pel Clownia, el festival del Parc Nou al barri de Sant Cosme, programarà una nit inèdita 100% femenina batejada com “Esperanzah es muher” que comptarà amb la xilena Ana Tijoux i Arianna Puello, entre d’altres.