Setmanari digital i cultural

Dissabte, 28 gener 2023

MÚSICA

Yessaï Karapetian, Modern Standards Supergroup i Sílvia Pérez Cruz & Farsa Circus Band, caps de cartell del Vijazz

La cita recupera la fira de vins, suprimida l'any passat per la covid

|

El Vijazz Vilafranca afronta l’edició d’aquest estiu “amb plena normalitat”, després de dos anys condicionats per la situació pandèmica. El festival ha anunciat aquest dimecres els primers noms del cartell: Yessaï Karapetian, Modern Standards Supergroup i Sílvia Pérez Cruz & Farsa Circus Band encapçalen una cita que es desplegarà al centre de Vilafranca de l’1 al 3 de juliol. Una de les principals novetats és la recuperació de la fira de vins a la Rambla Nostra Senyora, amb una trentena de cellers que oferiran més de 300 productes de la DO Penedès, la DO Cava i escumosos i vins elaborats al territori. Pel que fa als maridatges, es faran al Casal, ubicació estrenada l’any passat.

Modern Standards Supergroup obrirà el festival el divendres 1 de juliol a l’escenari principal de la plaça Jaume I, amb entrada gratuïta. El projecte reuneix reconeguts artistes de jazz com Bill Evans, Randy Brecker, Billy Cobham i Linley Marthe. Al Vijazz farà l’únic concert de Catalunya, com a tret de sortida a la gira europea.

Al seu torn, Sílvia Pérez Cruz & la Farsa Circus Band actuaran dissabte, la mateixa nit que també ho farà el virtuós pianista Yessaï Karapetian, darrer guanyador del prestigiós guardó ‘Rising Stars Jazz Award’.

La direcció preveu detallar més endavant la programació complerta del festival, organitzat per l’Acadèmia Tastavins Penedès, amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i el patrocini de Banc Sabadell.

Publicitat