Dissabte, 24 octubre 2020

Barcelona dirà adéu al 2013 amb “una gran festa familiar” a l’Avinguda Maria Cristina

|

27.11.2013 13.40h
ACN
Turisme de Barcelona promou la festa dissenyada per la Fura dels Baus i Focus que tindrà l’ésser del mil·leni com a protagonista

 “[dropcap]B[/dropcap]arcelona es mereix que, dins dels molts actes que es fan, l’últim dia de l’any hi hagi un acte important com tenen altres ciutats del món“. Així ho ha manifestat el president de Turisme de Barcelona, Joan Gaspart, quan ha presentat la gran festa de cap d’any que l’entitat que presideix promou i que tindrà lloc a la l’Avinguda Maria Cristina i la font de Montjuïc des de dos quarts de dotze de la nit fins a un quart d’una. Serà una “gran festa familiar” i “no una berbena“, ha recalcat l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias. La Fura dels Baus, amb Focus, dissenyaran la benvinguda del nou any amb la presència de l’ésser del mil·leni de 15 metres que donaran vida juntament amb els Castellers de Sants.

La proposta serà posar en escena una celebració de cap d’any a l’Avinguda Maria Cristina i la font de Montjuïc i inclourà representació de la simbologia mediterrània, un espectacle visual, una exhibició pirotècnica durant les campanades i elements tecnològics que dissenyarà artísticament la Fura dels Baus i Focus.

843570

- Advertisement -