Dilluns, 18 octubre 2021

LLIBRES

Cardona renova totalment el web dels fets del 1714 coincidint amb el Tricentenari de la fi de la Guerra de Successió

|

L’Ajuntament de Cardona ha renovat totalment la web coincidint amb l’inici de la commemoració del Tricentenari de la Guerra de Successió

[dropcap]L[/dropcap]a voluntat de l’Ajuntament cardoní és que la web www.cardona1714.cat es converteixi en un portal de referència a l’hora de difondre totes les activitats que la vila de Cardona portarà a terme en el marc de la commemoració del 300 aniversari de la fi de la Guerra de Successió.

La nova web ha estat redissenyada per l’empresa cardonina E2S Produccions i manté les seccions que tenia des de la seva aparició a la xarxa l’any 2009, les quals permeten conèixer abastament la història de la Guerra de Successió a Cardona i a Catalunya. Ara la web incorpora nous apartats per fer-la més dinàmica i actualitzada com la secció de notícies, el programa commemoratiu de Cardona o un formulari de contacte a disposició dels usuaris.

També s’ha aprofitat la renovació per dotar-la d’una imatge més actual, incorporar el logotip de Cardona 1714-2014 i adaptar tota la web a la línia gràfica del programa commemoratiu de Cardona. La web www.cardona1714.cat contribuirà a divulgar la història de Cardona vinculada a l’època moderna i a la fita històrica de la Guerra de Successió, a donar a conèixer el protagonisme del Castell com a símbol de la història de Catalunya i a difondre les activitats commemoratives del Tricentenari de la fi de la Guerra de Successió.

Publicitat