Dissabte, 12 juny 2021

LLIBRES

Clara Cols serà la pregonera de la festa major de Vilafranca

|

Josep Torreño | Vilafranca del Penedès

El pati del Palau Baltà de Vilafranca ha estat l’escenari escollit aquesta tarda per la presentació de la pregonera de la festa major de 2016. Es tracta de Clara Cols, actriu i directora d’una empresa vinculada al món del teatre. Nascuda a Vilafranca l’any 1982, ha estat vinculada a la festa major de Vilafranca des de ben jove, tocant el violí als goigs a Sant Fèlix o ballant amb el Ball dels Nans, i en l’aspecte teatral ha col·laborat en la Mostra de Teatre de Carrer o dirigint des de l’any passat passat el Ball dels Malcasats.

Cols s’ha mostrat honorada per aquest encàrrec i ha dit que el teatre serà protagonista durant el seu pregó “vinc del món del teatre, m’han demanat un espectacle i així ho intentaré fer. Sense deixar d’aprofitar que estem en un moment que es poden dir moltes coses”

Els administradors de la festa major de Vilafranca 2016 tenien molt clar des d’un principi que aquest any el pregó l’havia de protagonitzar una dona, i que quan van proposar-li a la Clara Cols “no va trigar ni 5 segons en acceptar”, han dit.

Després d’11 anys d’absència femenina, l’actriu es convertirà el 28 d’agost vinent en la 8a dona pregonera, des de que al 1963 es va incloure el pregó a la festa major.

Clara Cols, al centre, acompanyada dels Administradors de la Festa Major de Vilafranca 2016 (Foto Josep Torreño)

Publicitat