Dijous, 6 maig 2021

LLIBRES

El Diabòlic omplirà de foc els carrers de Vilafranca

|

 La festa  acabarà amb un concert de Miquel del Roig

Aquest dimarts arriba la sisena edició del Diabòlic , una trobada que va néixer amb l’objectiu de fer arribar a Vilafranca una àmplia visió del fet diablesc, ampliant la vessant més tradicional amb altres colles de diables amb més variants respecte al model propi de les terres penedesenques.  També es vol potenciar les actuacions fora de la vila en modalitat d’intercanvi per tal de difondre aquesta vessant més tradicional del model vilafranquí a altres indrets de Catalunya.

En aquesta edició  comptarà  amb el Drac de Llorenç del Penedès, el Ball de Sant Miquel i Diables de La Riera, els Diables del Clot i els amfitrions, el Ball de Diables de Vilafranca.

Les forques s’encendran a partir de les 9 del vespre i el punt de sortida serà la plaça de la Vila. El recorregut seguirà pels carrers del centre i acabarà al barri de la Girada.

En aquell mateix punt la festa clourà amb la música del cantant ebrenc Miquel del Roig que oferirà com sempre els seus destacats popurris de cançons populars, peces pròpies i adaptacions d’èxits recents en català.

Publicitat