Dimarts, 19 gener 2021

El Liceu suspèn ‘La traviata’ fins que el Procicat “rectifiqui” el topall màxim de 500 persones en grans equipaments

Argumenta la decisió per "motius econòmics, artístics i de reputació"

|

El Gran Teatre del Liceu ha anunciat aquest dimecres que es veu “obligat” a suspendre les funcions de ‘La traviata’ fins que el Procicat anunciï “la revisió i rectificació” del topall màxim de 500 persones en grans equipaments culturals. Aquesta mesura, afegeix en un comunicat el Liceu, impossibilita que es pugui arribar al mínim del 50% del seu aforament total i és per aquest motiu que, tal com es va anunciar a l’última Comissió Executiva, “el Teatre no contempla seguir fent funcions amb 500 persones per motius econòmics, artístics i de reputació”. El Liceu apunta que estarà a l’espera d’aquesta revisió del Procicat per ampliar el seu aforament, que s’aplicaria a partir del dia següent de l’anunci de la rectificació de la normativa.

El Liceu es posarà en contacte amb els afectats el dia abans –matí/migdia- de cada funció per confirmar-los la seva cancel·lació, i per tant el retorn de l’import de l’entrada. Com l’equip del Liceu va anunciar, el repartiment artístic de ‘La traviata’ continuarà a Barcelona davant l’última possibilitat de poder tornar a engegar les funcions, tan bon punt aquesta revisió es faci efectiva.

Tal i com es comunicava a les persones que adquirien entrades pel títol de ‘La traviata’ fora d’abonament , se’ls tornarà l’import de l’entrada en menys de 72 hores laborables.

Últims canvis en la programació

- Advertisement -

Els assajos de ‘Les contes d’Hoffmann’ al Gran Teatre del Liceu han arrencat aquest dimecres amb la incorporació del maestro Ricardo Frizza, que substituirà a Jordan de Souza que ha cancel·lat la producció per motius personals. Frizza va dirigir per darrera vegada al Liceu l’Italiana in Algeri la temporada 2018/19.

El concert ‘Winterrise’, programat al Saló dels Miralls els dies 12, 13 i 14 de gener amb la intervenció de l’artista visual japonesa Chicharu Shiota, queda posposat al 8, 9 i 10 de juny. La instal·lació fruit d’aquesta col·laboració amb Shiota, es podrà veure al Liceu fins al final de la temporada 20/21.

- Advertisement -