Dijous, 3 desembre 2020

El marxandatge de la Festa Major de Vilafranca presenta com a novetat la tassa Sant Fèlix

|

La samarreta, un dels productes més populars, presenta aquest any diferents models

[dropcap]E[/dropcap]ls Administradors de la Festa Major de Vilafranca del Penedès han presentat els productes de marxandatge oficial de ” la més típica” 2013, que aquest cap de setmana ja estaran a la venda a l’estand de les Fires de Maig. A partir de l’1 de juny, cada setmana s’instal·larà la paradeta del mercat dels dissabtes, davant de l’Ajuntament.

Tassa de Sant Fèlix

Com a novetat, aquest 2013 es presenta la tassa Sant Fèlix, que reprodueix la imatge del sant i un vers dels Goigs. En col·laboració amb Cafès Novell, l’empresa regalarà una tassa Sant Fèlix a cada client que adquireixi una cafetera o 50 càpsules. A més, per cadascuna d’aquestes vendes farà un donatiu d’1€ a la FM.

Pel que fa a la samarreta, el producte més popular i esperat cada any, presenta diferents models: l’infantil, amb la imatge de la cara de l’àliga, i la d’adults amb dues versions, l’estampació de la tipografia de la festa i una altra amb la reproducció a color de diferents elements del seguici festamajorenc. També es presenta el disseny d’un polo, de color negre i amb el logotip de la Festa Major 2013 en blanc. Les novetats de marxandatge es completen amb una bossa de mà i un domàs de color verd festuc.

- Advertisement -

Apadrina un tro

Aquest any es repetix la iniciativa d’apadrinament d’un tro. Com a novetat, enguany s’ofereix la possibilitat de fotografiar-se amb un tro gegant que, al seu interior, guardarà els desitjos festamajorencs de tots els padrins. Aquest tro gegant amb tots els desitjos petarà a la tronada del dia 29 d’agost.

- Advertisement -

Promocions

Els Administradors de la Festa Major van anunciar que hi haurà diverses promocions de venda. Per un costat, la possibilitat d’adquirir alguns dels packs de descompte amb diferents productes. A més, durant aquest cap de setmana de Fires de Maig, totes les persones que facin una compra superior a 10€, entraran en el sorteig de 3 invitacions dobles per veure les entrades del dia 29 i 30 d’agost, des dels balcons del Vinseum. Els Administradors recomanem que els productes festamajorencs s’adquireixin en els punts de venda oficials, ja que d’aquesta manera, el benefici es destina íntegrament a la festa major.

VILA
Els administradors amb els dissenyadors de la imatge de la Festa Major 2013

- Advertisement -