Setmanari digital i cultural

Dilluns, 30 gener 2023

L’instant més gran ja té finalistes

|

Més notícies

- Publicitat -

[dropcap]L[/dropcap]”Instant més gran” dels Països Catalans ja té finalistes, l’Entrada del Braç de Santa Tecla de Tarragona ha passat per davant de La Patum de Berga i s’afegeix a la llista de classificats.

Aquest concurs posat en marxa  pel programa Mans de Catalunya Ràdio que s’emet els dissabtes i diumenge al matí, convida l’audiència a escollir quin és el moment més representatiu, més emotiu o més estimat de les festes d’arrel tradicional que es fan arreu dels Països Catalans. A través de diverses vies de comunicació els participants voten cada setmana pels moments més importants.

Quatre finalistes

- Publicidad -

L'”Instant més gran” té quatre finalistes que es disputaran un concurs amb marcat accent tarragoní representat amb tres festes  com són La Tronada de Reus, Sant Jordi matant el drac a Montblanc i l’entrada del Braç de Santa Tecla. El quart classificat és l’Entrada de Sant Fèlix a Vilafranca del Penedès.

Per votar per algun dels moments més importants es pot fer a través del telèfon trucant al contestador del programa Mans, al 93. 414.41.66, per correu a mans@catradio.cat, per facebook a la pàgina del programa a  Facebook.com/manscatradio o a través de Twitter sense oblidar l’etiqueta #Instantgran.

Un instant de l’Entrada de Sant Fèlix a Vilafranca del Penedès. A dalt, l’entrada del Braç de Santa Tecla a Tarragona.
Foto cedida per Queralt Vegas
- Publicidad -

 

 

- Advertisement -

- Publicitat -