Dimarts, 19 gener 2021

La festa major de Lleida estrenarà la seva primera samarreta identificativa

|

25.04.2014 10:05h
La iniciativa, fruit de la col·laboració de diferents entitats del seguici i sota el nom Muda’t per Festa Major, recull de forma divertida i propera els elements de la cultura popular que formen part del seguici festiu de la ciutat

[dropcap]L[/dropcap]leida ja té samarreta identificativa de la seva Festa Major. La tinenta d’alcalde i regidora de Cultura, Montse Parra, acompanyada dels representans dels diferents grups i entitats que formen part del seguici festiu de Lleida, promotors de la iniciativa, han presentat avui la nova samarreta que recull, de forma gràfica, divertida i propera els elements que formen part del seguici festiu de Lleida, les diferents colles, grups i comparses.

La samarreta, il·lustrada per Miguel Bustos, forma part de la iniciativa “Muda’t per Festa Major” i ha estat promoguda per la Colla Gegantera de l’Ajuntament de Lleida, Capgrossos (INOFF Teatre), els bastoners del Pla de l’Aigua, L’Esbart Dansaire Sícoris (Ball de Cavallets), Moxigana i ACTP Aurembiaix (Ball de Moros i Cristians) i algunes colles de músics de la festa com els grallers i ministrers.

Les samarretes de la Festa Major de Lleida es podran trobar, a partir del proper dissabte, durant la Diada de la Cultura Popular, i posteriorment a la Casa dels Gegants de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Lleida i a Turisme de Lleida. El preu de la samarreta és de 10 euros.

lleida

- Advertisement -