Dilluns, 18 octubre 2021

LLIBRES

La Generalitat destinarà més de 2M€ a la cultura popular i al patrimoni etnològic

|

Ens de comunicació / ACPG

[dropcap]L[/dropcap]a Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals de la Generalitat de Catalunya ha publicat les línies de subvencions en l’àmbit de la cultura popular i el patrimoni etnològic. En total, més de 2 milions d’euros es repartiran en set àmbits d’ajudes públiques.

De tot el conjunt, la dotació màxima és la destinada a “federacions que programin activitats culturals relacionades amb l’associacionisme i la cultura popular i tradicional catalana” que està xifrada en 535.462,43€. La més baixa, de 75000€, serà per a l’edició de “treballs relacionats amb la cultura popular”. També s’oferiran ajudes a produccions d’espectacles i exposicions, desplaçaments fora de Catalunya per activitats tradicionals, organització de festivals i trobades, activitats formatives i de documentació i esdeveniments organitzats per ajuntaments i entitats privades sense afany de lucre.

Els terminis per a la presentació de sol•licituds acaben el proper 4 de juliol i la tramitació de subvencions s’ha de fer a través de la pàgina web de Cultura (http://cultura.gencat.cat).

Publicitat