Dimarts, 19 gener 2021

La Patum rep dues subvencions de la Diputació de Barcelona per valor de 17.000€

|

10.12.2014
[dropcap]L[/dropcap]a Diputació de Barcelona, a través de l’Oficina d’Estudis i Recursos Culturals i de l’Oficina de Patrimoni Cultural ha concedit dues subvencions a l’Ajuntament de Berga i al Patronat Municipal de La Patum per tal de poder tirar endavant diferents iniciatives relacionades amb la festa gran de la Ciutat. La quantitat total d’aquestes subvencions és de 17.000€.

La primera de les iniciatives subvencionades és ‘Patum [in]visible’, un projecte destinat a fer conèixer els escenaris i la història de la Festa al públic que visiti Berga fora dels dies de celebració de La Patum, amb una ruta vivencial i innovadora, amb una senyalització molt visual que mostrarà els diferents carrers i escenaris on transcorre la festa de La Patum aprofitant al màxim les noves tecnologies (codis QR, imatges antigues de la festa, imatges en 3D, imatges en moviment…). La partida destinada a aquesta actuació és de 10.000€.

La segona subvenció que rebrà La Patum és per a la redacció del projecte museològic i museogràfic de la Casa de La Patum, que té com a objectiu disposar de la base per a poder tirar endavant aquest reivindicat equipament cultural. Aquesta iniciativa serà dotada per la Diputació de Barcelona amb 7.000€.

patum
- Advertisement -