Dimarts, 4 agost 2020

L’estudi de comunicació ‘Aquells nois tan simpàtics’ farà la imatge de la Festa Major de Vilafranca 2015

|

+Notícies

El sostre de vidre a la cultura: només un terç dels grans equipaments catalans estan liderats per dones

Carme Portaceli critica que el seu nomenament fos notícia pel fet de ser dona: "El meu currículum no ha comptat mai"

«Què mengem avui?», una exposició que ens acosta als aspectes antropològics de l’alimentació

Tothom vol menjar cada dia, però com és que tots ho fem diferent? Amb aquesta pregunta, la cuinera Ada Parellada i l’antropòloga Agnès Villamor, comissàries de l’exposició «Què mengem avui?», ens conviden a reflexionar sobre els nostres hàbits alimentaris, entenent que no només ens afecten l’organisme, sinó també l’entorn on vivim i el mateix planeta.

Els cinemes de Barcelona comencen a aixecar la persiana de nou

El TSJC va autoritzar aquest dimecres la reobertura cautelar de les sales

El fenomen Stay Homas es desconfina i canvia la terrassa de casa pel Teatre Grec

El trio ofereix el primer concert en directe acompanyat d'artistes com Judit Neddermann, Sr. Wilson o Lia Kali

Temporada Alta 2020 es farà “passi el que passi” amb l’objectiu “que la cultura rebroti” tot i la pandèmia

L'espectacle inaugural serà Bouvetoya, una reflexió sobre la situació actual dirigida per Julio Manrique

La 38a Setmana del Llibre en Català s’adapta a l’excepcionalitat i acollirà 224 expositors al Moll de la Fusta

El recinte mantindrà amb mesures de seguretat una vuitantena d'activitats que tindran una vessant virtual

+Llegits

El fenomen Stay Homas es desconfina i canvia la terrassa de casa pel Teatre Grec

El trio ofereix el primer concert en directe acompanyat d'artistes com Judit Neddermann, Sr. Wilson o Lia Kali

«Què mengem avui?», una exposició que ens acosta als aspectes antropològics de l’alimentació

Tothom vol menjar cada dia, però com és que tots ho fem diferent? Amb aquesta pregunta, la cuinera Ada Parellada i l’antropòloga Agnès Villamor, comissàries de l’exposició «Què mengem avui?», ens conviden a reflexionar sobre els nostres hàbits alimentaris, entenent que no només ens afecten l’organisme, sinó també l’entorn on vivim i el mateix planeta.

Neix una nova proposta cultural que combina gastronomia, música i natura a les comarques d’Osona i el Berguedà

'Albades i vesprades cantades' vol recuperar tradicions mentre surt o es pont el sol

Temporada Alta 2020 es farà “passi el que passi” amb l’objectiu “que la cultura rebroti” tot i la pandèmia

L'espectacle inaugural serà Bouvetoya, una reflexió sobre la situació actual dirigida per Julio Manrique

Els cinemes de Barcelona comencen a aixecar la persiana de nou

El TSJC va autoritzar aquest dimecres la reobertura cautelar de les sales

El sostre de vidre a la cultura: només un terç dels grans equipaments catalans estan liderats per dones

Carme Portaceli critica que el seu nomenament fos notícia pel fet de ser dona: "El meu currículum no ha comptat mai"
03.02.2015

[dropcap]E[/dropcap]ls Administradors d’aquest any 2015 han confiat a Aquells nois tan simpàtics Comunicació la imatge de la propera festa major vilafranquina.  L’estudi de comunicació està situat a la Vila de Gràcia barcelonina, fundat l’any 2012 per dos penedesencs:  el vilafranquí Joan Monsarro Buisan i  el riudebitllenc Àlex Suàrez Casanovas.

Actualment, l’empresa està formada per un grup d’amics provinents de diferents estudis de disseny i agències de publicitat, fet que segons expliquen “permet complementar-nos: les habilitats i experiències d’uns amb l’enginy i la intuïció dels altres per investigar, innovar, crear i divertir-nos”.

El projecte de la Festa Major de Vilafranca ha comptat amb la cooperació de la vilafranquina i directora d’art MartaMonsarro, habitual  col·laboradora de l’estudi Aquells nois tan simpàtics.

Publicitat

Darrerament, han treballat en la conceptualització i desenvolupament de la nova imatge de Sant Sadurní d’Anoia, elCavatast 2014, el nou disseny de diferents peces gràfiques per a Enoturisme Penedès  i la creació de vàries marques, etiquetes i webs per a cellers i caves, tant del Penedès com del Priorat

estudi