Dilluns, 18 octubre 2021

LLIBRES

L’estudi de comunicació ‘Aquells nois tan simpàtics’ farà la imatge de la Festa Major de Vilafranca 2015

|

03.02.2015

[dropcap]E[/dropcap]ls Administradors d’aquest any 2015 han confiat a Aquells nois tan simpàtics Comunicació la imatge de la propera festa major vilafranquina.  L’estudi de comunicació està situat a la Vila de Gràcia barcelonina, fundat l’any 2012 per dos penedesencs:  el vilafranquí Joan Monsarro Buisan i  el riudebitllenc Àlex Suàrez Casanovas.

Actualment, l’empresa està formada per un grup d’amics provinents de diferents estudis de disseny i agències de publicitat, fet que segons expliquen “permet complementar-nos: les habilitats i experiències d’uns amb l’enginy i la intuïció dels altres per investigar, innovar, crear i divertir-nos”.

El projecte de la Festa Major de Vilafranca ha comptat amb la cooperació de la vilafranquina i directora d’art MartaMonsarro, habitual  col·laboradora de l’estudi Aquells nois tan simpàtics.

Darrerament, han treballat en la conceptualització i desenvolupament de la nova imatge de Sant Sadurní d’Anoia, elCavatast 2014, el nou disseny de diferents peces gràfiques per a Enoturisme Penedès  i la creació de vàries marques, etiquetes i webs per a cellers i caves, tant del Penedès com del Priorat

estudi

Publicitat