Dilluns, 1 març 2021

Milà viurà dissabte una Festa Major catalana

|

Els Diables Carranquers de Cervera, l’Agrupació de Colles de Geganteres de Catalunya, l’Àliga de Girona, l’agrupació musical Senienca, juntament amb els Castellers de Vilafranca i la Colla Jove Xiquets de Tarragona, seran els protagonistes aquest cap de setmana de la festa major catalana que es viurà dissabte a Milà, concretament a la Piazza del Cannone, al Parco Sempione.

Amb motiu de l’Exposició Universal, en les darreres dues setmanes s’han programat diverses activitats al voltant de l’exposició que el proper cap de setmana acabaran amb l’acte de cloenda organitzat per la Diputació de Barcelona. Entre les activitats també s’hi celebrarà un concert musical amb l’Escolania de Montserrat.

En directe per la Xarxa de Televisions locals

La Xarxa de Televisions Locals emetrà en directe dissabte 14 de juny a partir de les 12 del migdia des de Milà la mostra de cultura popular i l’actuació castellera.

- Advertisement -

A les 7 de la tarda també emetrà en directe des de la Catedral del Duomo de Milà un acte musical i litúrgic representatiu de la cultura catalana amb l’Escolania de Montserrat i la representació del Cant de la Sibil·la, drama litúrgic i cant gregorià de l’edat mitjana declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco l’any 2010.
Ja a les 10 de la nit, emetrà l’acte final de Festa major Catalunya a Milà novament amb tots els elements de la cultura popular.

carranquers
Els Diiables Carranquers de Cervera en una de les seves actuacions

- Advertisement -