Dimarts, 2 març 2021

Ponsa evita fixar un calendari per reobrir cinemes, teatres i sales de concerts però assegura que es farà “ràpid i bé”

La consellera no descarta habilitar nous ajuts però destaca que el que vol el sector "és treballar"

|

La consellera de Cultura, Àngels Ponsa, ha evitat aquest divendres fixar un calendari per la reobertura de cinemes, teatres i sales de concerts perquè “dependrà de com evolucioni la pandèmia”. Això sí, ha deixat clar que s’està treballant junt amb el sector perquè aquesta represa es produeixi “el més ràpid i de la millor manera possible”. Sobre els ajuts al sector, la consellera ha assenyalat que amb la línia que convocaran dilluns vinent, ja hauran canalitzat els 17,2 milions d’euros habilitats per fer front a un mes de tancament i que si aquest s’allarga la partida també s’haurà d’ampliar. Amb tot, Ponsa ha deixar clar que el sector, més que ajuts, “el que vol és treballar” i que en aquesta línia van els esforços del departament.

Després de visitar el Centre Cultural Tecla Sala de l’Hospitalet junt amb l’alcaldessa del municipi, Núria Marín, la consellera ha assegurat que, conjuntament amb el sector, estan treballant per aconseguir una reobertura el més aviat possible que dependrà de l’evolució dels índex sanitaris.

Ponsa ha reconegut que el tancament de bona part de l’activitat cultural “no la deixa dormir” perquè està afectant greument un sector que “ha fet les coses bé” i que s’està veient molt perjudicat. Amb tot, ha destacat que seguiran treballant per tal que la represa de l’activitat es faci “ràpid i bé”.

- Advertisement -