Dissabte, 24 octubre 2020

Sants agafa el relleu de Gràcia amb els carrers ja engalanats

|

La Festa Major del barri barceloní comença aquest divendres i s’allargarà fins a finals d’agost
Barcelona (ACN)

Sants ja ho té tot a punt per començar la seva Festa Major aquest divendres i agafar, així, el relleu de Gràcia, que va cloure la seva aquest passat dimecres. El barri barceloní ja té els seus carrers engalanats, gràcies a la feina de molts veïns que fa dies que hi treballen. Des de principis de setmana, s’ha restringit el trànsit a la quinzena de vies que participen al concurs. Fa dies que ja s’hi respira un ambient festiu, fruit de tota aquesta preparació, però serà demà a les vuit del vespre, al Parc de l’Espanya Industrial, quan es donarà el tret de sortida amb la lectura del pregó a càrrec de la sommelier i periodista Meritxell Falgueres, filla del barri i del Celler Gelida del carrer Vallespir.
Com cada any, els carrers guarnits participen en un concurs i és per això que, durant els dos primers dies de la festa, un jurat els visitarà per valorar els treballs. El lliurament de premis es farà diumenge, 25 d’agost, al Parc de l’Espanya Industrial.

També en aquest escenari, es farà la projecció audiovisual a la façana principal de la Casa del Mig, situada al Parc de l’Espanya Industrial, que es farà diumenge, 25 d’agost. Es tracta d’una novetat d’enguany. El programa d’actes unitaris presenta una trentena de propostes com ara cercavila, ball de gegants, festa de l’aigua, concerts i sardanes, entre d’altres.

A banda de la programació unitària, la Festa Major incorpora un grapat d’activitats organitzades pels veïns, amb un total de més de mig miler de propostes per a grans i petits. Un d’ells és la celebració dels 30 anys de la festa del carrer Alcolea de Dalt, dimarts dia 27.

Per tal de desenvolupar les activitats amb tranquil·litat, tots aquests espais resten tancats al trànsit fins al 31 d’agost. I entre el 24 i el 30, s’estableix una illa de vianants dins del perímetre que formen els carrers Galileu, avinguda de Madrid, Berlín, Numància i passeig de Sant Antoni que queda tancada al trànsit entre les nou del vespre i les tres de la matinada.

- Advertisement -

 820008

 

- Advertisement -

 

- Advertisement -