Dilluns, 18 octubre 2021

LLIBRES

Vilafranca ja té administradors per la Festa Major 2015

|

04.12.2014
Josep Torreño

[dropcap]L[/dropcap]a Festa Major de Vilafranca del Penedès, la més típica de Catalunya, ja té administradors. El nom dels cinc vilafranquins que hauran d’organitzar la propera Festa, que se celebra a finals d’agost, es van descobrir ahir en una roda de premsa a la casa de la Vila.

El quintet va coincidir en “el dubte i la posterior alegria que suposa que et facin aquesta proposta. I la felicitat posterior, un cop has acceptat”.

Aida Gil, de 32 anys i diplomada en Ciències Empresarials, ha participat a la Festa Major amb els balls de Panderos i Panderetes de la festa major dels Petits i amb els Figuetaires.

Anna Grabalosa, de 26 anys, és Mestra de Primària i està cursant Psicopedagogia. Va formar part del ball de les Panderetes i va estar vinculada en la vida associativa i esportiva de Vilafranca.

Ramon Güell, de 47 anys. Treballa al món del comerç textil i és autor de la confecció i brodat del penó de Sant Fèlix que porten els administradors a les processons i del vestuari de molts dels balls de la festa major. Forma part de la junta d’un club d’hoquei patins.

Miquel Àngel Salt, 50 anys. És informàtic i treballa com a tècnic de sistemes a l’administració pública. Ha col·laborar amb Ràdio Vilafranca, amb els Falcons, en l’organització d’esdeveniments esportius i va ser president de l’AMPA d’un escola vilafranquina.

David Tudela, 37 anys. Treballa en el disseny gràfic i és membre dels Castellers de Vilafranca. Actualment és vicepresident de la colla en l’Àrea de Marqueting i Media.
Col·laborador habitual al món casteller vilafranquí, el passat dissabte va participar en l’organització del debat casteller organitzat per festadirecte.cat.

admins

Publicitat