26 colles sardanistes ompliran diumenge la Porxada de Granollers

FOT0 1

Felip Vallejo

A un mes i escaig  de començar  les competicions nacionals, moltes  de les colles  tenen  en el calendari potser  l’ultima  oportunitat  per  mesurar  les seves  forces  abans de  la competició oficial, el concurs de Granollers.

Organitzat per l’Agrupació Sardanista local, és un dels actes sardanistes més emblemàtics i tradicionals de la capital vallesana i un dels concursos que gaudeixen de major prestigi entre les colles d’arreu del país.

Podeu veure les colles participants en aquest enllaç.

Imatge de la colla Dolç Infern / Font: Acstell

La colla Dolç Infern lidera el Campionat de la Terra Ferma

La colla lleidatana lidera en solitari la categoria absoluta al imposar-se  en els dos concursos celebrats fins al moment. Al concurs de Ponts, el 7 de febrer passat, els amfitrions Fonts de Valldans, van quedar en la segona posició, mentre que la Xalem, de Bellvís, va assolí el tercer lloc.
A La segona jornada celebrada a Almacelles el passat 28 de febrer, el podi es va completar amb els agramuntins de l’Estol-Espígol i els de Ponts, per aquest ordre. En les categories inferiors, les colles Guspira, juvenils, Escarlata, infantils, i Dimoniets, alevins, lideren les respectives classificacions.