Girona clou les Finals B absoluta i de veterans

La colla Mirant al Cel es proclama campiona de la Final B absoluta guanyant també el concurs gironí
En veterans  la colla Aires Gironins aconsegueix l’empat al primer lloc, després de guanyar en les dues sardanes a la Joventut Sardanista

Galop de presentació de la colla Mirant al Cel / Font: Colles gironines

Galop de presentació de la colla Mirant al Cel / Font: Colles gironines

Felip Vallejo

Per proclamar-se campions de grup  el sabadellencs només els hi calia un tercer i un quart lloc en aquest l’últim concurs del campionat. Després d’assolí 8 primers llocs dels 9 en joc, dimarts a Girona no hi va haver-hi cap sorpresa i obtingueren 2 primers i 1 segon lloc per davant de la Conti 2000, que també va fer gala de la seva regularitat assegurant-se la segona posició de la classificació general.
El podi d’aquest grup s’ha  completat finalment amb l’Encís, que recuperen la tercera plaça al superar en les tres sardanes als lleidatans de la Dolç Infern, quarts a la taula. En cinquena posició, tancant la classificació, hi trobem l’Antaviana,  que ja no tenia masses possibilitats per escalar algun lloc de la taula.

Classificació general Final B Cat. Gran

Colla Aires Gironins / Font: Colles gironines

En veterans el frec a frec entre les colles Joventut Sardanista i Aires Gironins ha acabat amb un empat en la primera posició del grup. El tercer lloc ha quedat pels Dansaires de Maig i el quart pels Sempre Laietans, les dues de Barcelona.

Classificació general Final B de veterans

clasvetb16