Petits Tarragona Dansa fa un pas de gegant en la consecució del Campionat Infantil

El 28è Trofeu Vila de Sitges acull, a més, l’inici del campionat aleví i la 2ª jornada de la Final B absoluta

Imatge general del concurs / Font: E. Capdevila

Felip Vallejo

Començem pels més menuts, els alevins, on la tarragonina Xerinola, es va imposar en les dues sardanes d’aquesta primera jornada i que té molts números per assolir el títol de campiona el proper 13 de novembre a Valls. Les dues colles restants, l’amfitriona Menuda Blanca Espurna i la lleidatana Dimoniets s’alternaren en el segon i el tercer lloc de la taula.

Classificacions

SITGES16classALEVI

En infantils, una altra colla tarragonina encapçala la classificació general, la Petits Tarragona Dansa.

Després d’imposar-se a la resta de colles per unanimitat del jurat en les dues sardanes els petits tarragonins lideren la categoria amb un marge de 7 punts respecte a la segona classificada, la cassanenca Il·lusions. En tercera posició hi trobem a la colla Xiroia, de Barcelona, a un sol punt de l’anterior.

SITGES16classINFANTIL

Colla Petits TD / Font: E. Capdevila

 

Frec a frec entre les colles Mirant al Cel i Conti 2000 per liderar la Final B absoluta

Colla Mirant al Cel/ Font: E. Capdevila
Colla Mirant al Cel/ Font: E. Capdevila

Després d’una primera jornada liderada pels de Sabadell, la torroellenca Conti 2000, classificada en segona posició, ha reduït distància amb la líder gràcies al bon resultat assolit a Sitges. Diumenge, amb l’absència de la colla Encís, Conti 2000 guanyà en la primera sardana, la Mirant al Cel ho feia a la segona i en la tercera empataren en la primera posició. La lleidatana Dolç Infern i l’Antaviana de Tordera tancaren la classificació per aquest ordre.

Classificacions

SITGES16classGRANB