Setmanari digital i cultural

Dimecres, 31 maig 2023

El 15è Memorial Joan Prat a Manlleu uneix cobla i veu

|

- Publicitat -

La soprano Laia Frigolé i la Cobla Sant Jordi posaran el punt i final a una de les cites de la música per a cobla més obertes

El proper dissabte 20 de febrer a 2/4 de 10 del vespre l’església de Santa Maria de Manlleu acollirà la 15a i última edició del Memorial Joan Prat. El concert anirà a càrrec de la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona sota la direcció de Marcel Sabaté, amb la participació de la soprano Laia Frigolé.

Publicitat

El Memorial Joan Prat, creat el 2002 pel Grup Sardanista Ocellets del Ter, pretén homenatjar la figura del qui fa ser fundador i ànima del grup sardanista manlleuenc.
El repertori oferirà composicions per a cobla i cobla i veu. Recorrerà a obres d’autors clàssics, com Enric Morera, Eduard Toldrà, Manuel Oltra, i de caràcter més contemporani Enric Ortí i Marc Timón. També s’interpretarà la sardana “La Puntaire” del manlleuenc Joan Viladomat, entre d’altres.

El Memorial Joan Prat va néixer amb la voluntat de recordar el fundador del grup i, alhora, fer una aposta per la música de cobla de qualitat i innovadora. És així que, any rere any, el concert s’ha reinventat incorporant participacions externes com són el cantautor Roger Mas, el rapsode Valentí Maymó, el saxofonista Francesc Gregori, els flautistes Bernat Castillejo i Isabel Gregori, les corals Regina, Sant Jordi i el Cor Lieder Càmera entre d’altres.

Aquesta vegada, en la darrera edició del Memorial, es farà amb la col·laboració de la soprano Laia Frigolé i amb la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, la formació ja clàssica de les darreres edicions del concert.

Les entrades es podran comprar el mateix dia a l’entrada de l’església mitja hora abans de començar el concert.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies