Setmanari digital i cultural

Dissabte, 28 gener 2023

La Final A de Veterans es completa amb les colles Claror de Goges, Bella Roure i Ressò

|

Més notícies

- Publicitat -

Vilanova i la Geltrú, a més, va acollir l’última jornada del Territorial de Barcelona Comarques

Felip Vallejo

Si el concurs de Vic tancava la fase de repesca per a les colles grans, dissabte passat a Vilanova i la Geltrú va ser el torn dels veterans. Finalment les prediccions es van complir i les dues colles noves en la categoria, Claror de Goges i Bella Roure,  han liderat aquesta fase per aquest ordre, que  juntament amb la sabadellenca Ressò, classificada en tercer lloc, es disputaran  el títol de campiona 2016 amb les collesSabadell i Toc de Dansa, ja classificades directament en la fase prèvia.
Una categoria de veterans, que any rere any es va renovant i ampliant amb actius més competitius i amb una rebaixa de la mitjana d’edat, resultant un Campionat cada vegada més potent  amb colles més fortes.

- Publicidad -

Classifiació

- Publicidad -

Finalitza el Campionat Territorial de Barcelona comarques

26 colles han participat aquest any en aquest certamen supracomarcal

Paral.lelament, dissabte també finalitzava el Campionat Territorial de Barcelona-Comarques.  La colla Riallera, amb els dos primers en joc a la butxaca, s’ha proclamat campiona de la  categoria absoluta a només 2.5 punts de la segona classificada, la sabadellenca Mirant al Cel. L’Encísde Manlleu completà el podi d’un total de 6 colles participants.

- Advertisement -

En la categoria de veterans, la Sabadell, va tornar a revalidar  el títol seguida de Roques Blaves, d’Esparreguera i Ressò de Sabadell, fins a un total de 9 colles.

Petits Vilanovins, en alevins, els terrassencs Petits Amunt i Crits, infantils, i Creixent de Canet, juvenils, han estat el guanyadors en la resta de categories.
Totes les classificacions les podeu veure en aquest enllaç.

Colla Geltrunenca / Font: UCS
- Publicitat -