Divendres, 19 agost 2022

LLIBRES

La Final A de Veterans es completa amb les colles Claror de Goges, Bella Roure i Ressò

|

Vilanova i la Geltrú, a més, va acollir l’última jornada del Territorial de Barcelona Comarques

Felip Vallejo

Si el concurs de Vic tancava la fase de repesca per a les colles grans, dissabte passat a Vilanova i la Geltrú va ser el torn dels veterans. Finalment les prediccions es van complir i les dues colles noves en la categoria, Claror de Goges i Bella Roure,  han liderat aquesta fase per aquest ordre, que  juntament amb la sabadellenca Ressò, classificada en tercer lloc, es disputaran  el títol de campiona 2016 amb les collesSabadell i Toc de Dansa, ja classificades directament en la fase prèvia.
Una categoria de veterans, que any rere any es va renovant i ampliant amb actius més competitius i amb una rebaixa de la mitjana d’edat, resultant un Campionat cada vegada més potent  amb colles més fortes.

Classifiació

Finalitza el Campionat Territorial de Barcelona comarques

26 colles han participat aquest any en aquest certamen supracomarcal

Paral.lelament, dissabte també finalitzava el Campionat Territorial de Barcelona-Comarques.  La colla Riallera, amb els dos primers en joc a la butxaca, s’ha proclamat campiona de la  categoria absoluta a només 2.5 punts de la segona classificada, la sabadellenca Mirant al Cel. L’Encísde Manlleu completà el podi d’un total de 6 colles participants.

En la categoria de veterans, la Sabadell, va tornar a revalidar  el títol seguida de Roques Blaves, d’Esparreguera i Ressò de Sabadell, fins a un total de 9 colles.

Petits Vilanovins, en alevins, els terrassencs Petits Amunt i Crits, infantils, i Creixent de Canet, juvenils, han estat el guanyadors en la resta de categories.
Totes les classificacions les podeu veure en aquest enllaç.

Colla Geltrunenca / Font: UCS
Publicitat