Setmanari digital i cultural

Dilluns, 30 gener 2023

Mare Nostrum guanya a Barcelona i enforteix el seu lideratge en la Final A Absoluta

|

Més notícies

- Publicitat -

El concurs de la Mercè arriba a la 66ena edició omplint el Pla de la Catedral amb trenta-una colles participants i un nombrós públic assistent

La Final A absoluta ha arribat a l’equador del calendari amb el concurs celebrat diumenge passat a Barcelona en el marc de les Festes de la Mercè. En aquesta jornada el veredicte del jurat a fet desbancar a la colla Mans Amigues del segon lloc de la general a favor de la barcelonina Violetes del Bosc, que ha assolit dos segons llocs i un primer en la tercera sardana. La també barcelonina Mare Nostrum, guanyadora del concurs, ha assolit dos primers lloc i un segon, i els cassanencs de Mans Amigues, s’han hagut de conformar amb el tercer lloc a les tres sardanes de la competició.
La segona meitat de la taula ha estat encapçalada per la colla Xàldiga seguida d’aprop pels tarragonins Tarragona Dansa i la Riallera de Vic.

Vídeo: La Colla Mans Amigues balla la sardana La petita princesa, de Jordi León, interpretada per la Cobla Ciutat de Cornellà

- Publicidad -

Classificacions

- Publicidad -

BARCELONA16classfinalA

1ª Jornada de la Final B de veterans

La colla Joventut Sardanista es va imposar a les seves rivals en la primera jornada de la Final B de veterans que també va acollir el concurs Barceloní.
Aires Gironins, Dansaires de Maig i Sempre Laietans completaven per aquest ordre la Classificació general.

- Advertisement -

 

- Publicitat -

1 comentari